Απεντόμωση Λάρισας

Απεντόμωση | Μυοκτονία | Φιδοαπώθηση | Μικροβιοκτονία Οικιακών & Επαγγελματικών Χώρων Λάρισας!!!

Απεντόμωση

Η Απεντόμωση Λάρισας έχει σκοπό τον περιορισμός και τη καταπολέμηση παντός είδους εντόμων που δημιουργούν εστίες μόλυνσης. 

Μυοκτονία

Εκτελούμε εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου προγράμματος για Μυοκτονία 24ωρης προστασίας για οριστική απαλλαγή από τα τρωκτικά.

Φιδοαπώθηση

Η εμφάνιση φιδιών και η ανάγκη για Φιδοαπώθηση κατά τους καλοκαιρινούς μήνες είναι συχνό φαινόμενο κυρίως στην επαρχία, εξοχικές κατοικίες, αγροκτήματα, εγκαταστάσεις άντλησης νερού κλπ. Τα συναντάμε σε σκιερά σημεία και στην Ελλάδα αριθμούν 22 είδη (μη συμπεριλαμβανομένων των υποειδών).

Μικροβιοκτονία

Η επέμβαση με κατάλληλα φάρμακα θεωρείται αναγκαία για την καταπολέμηση ιών και μικροβίων. Σκοπός της μικροβιοκτονίας είναι η καταπολέμηση μικροβίων που μπορούν να εκδηλώσουν λοιμώδη νοσήματα.

... επαγγελματικά & με συνέπεια

Η Απεντόμωση Απευθύνεται!!!

Ιδιώτες

Ιδιώτες που έχουν πρόβλημα με ιπτάμενα και βαδιστικά έντομα στην μόνιμη ή την εξοχικής τους κατοικία.

Επαγγελματίες

Επαγγελματίες υγειονομικού ενδιαφέροντος που σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΦΕΤ υποχρεούνται να εκτελούν Απεντομωση κάθε 90 ημέρες συντηρώντας το Σύστημα Αυτοελέγχου.

Σύστημα Αυτοελέγχου Επιχειρήσεων

Η εταιρεία μας συντάσσει τον φάκελο αυτοελέγχου των επιχειρήσεων που συντηρεί όσον αφορά την απεντόμωση ο οποίος είναι υποχρεωτικός να υπάρχει σε εμφανές σημείο και να επιθεωρείται σε τακτά χρονικά διαστήματα από τις αρχές του κράτους (υγειονομική υπηρεσία).

... εξειδικευμένος συνεργάτης & σύμβουλος επιχειρήσεων

Copyright © by Sboura.gr 2008. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος : Νομική σημείωση|Όροι χρήσης