Εταιρεία

Η εταιρεία

Ιστορική αναδρομή και δραστηριότητες με τις οποίες ασχολείται η εταιρεία

ΕταιρείαΗ Σβούρα είναι μία σύγχρονη και δυναμική εταιρεία που ιδρύθηκε  στα τέλη του 2008 στη πόλη της Λάρισας. Αρχικά, ξεκίνησε τη δραστηριότητά της ως γραφείο διαχείρισης πολυκατοικιών εκδίδοντας – εισπράττοντας κοινόχρηστα και εκτελώντας όλα τα χρέη αλλά και τις υποχρεώσεις που διέπουν έναν διαχειριστή.

Η αγάπη και το πάθος όλων (διοικούντων & εργαζομένων) καθώς επίσης και υπομονή – επιμονή, όσον αφορά την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίστηκαν στην διαδρομή, οδήγησαν την εταιρεία στην σταθερότητα επιτυγχάνοντας την εδραίωσή της στο χώρο.

Στην πορεία και μέσα από τις ανάγκες των πελατών της οι δραστηριότητες της εταιρείας επεκτάθηκαν με στόχο και σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Σήμερα η εταιρεία δραστηριοποιείται :

Απεντόμωση & Μυοκτονία

Εκτελεί εφαρμογές για απεντόμωση & μυοκτονία

Καθαριότητα

Καθαρίζει πολυκατοικίες & επαγγελματικούς χώρους

Ασφάλειες

Ασφαλίζει αυτοκίνητα, κατοικίες & επαγγελματικούς χώρους

Βιοκαθαρισμοί

Εκτελεί Βιοκαθαρισμό από Ακάρεα Οικιακή σκόνης σε στρώματα, χαλιά, μοκέτες και σαλόνια

Βασικός στόχος μας είναι να χτίσουμε σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πελάτες στηριζόμενοι πάντα στη διαφάνεια και στην αξιοπιστία μας.

Η Εταιρεία και το ανθρώπινο δυναμικό

Προκειμένου να παρέχει τις καλύτερες, όσον αφορά την ποιότητα, υπηρεσίες, η εταιρεία έχει επιλέξει τα κατάλληλα άτομα για τις κατάλληλες θέσεις. Διοργανώνει σεμινάρια εκμάθησης, με σκοπό την ανάπτυξη του γνωστικού επιπέδου όλων, δίνοντας στον πελάτη το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μπορείτε να υποβάλετε το βιογραφικό σας για να δίνετε μέλος της ομάδας μας.

Η Σβούρα, εκδίδει κοινόχρηστα & διαχειρίζεται πολυκατοικίες, εκτελεί εφαρμογές απεντόμωσης & μυοκτονίας, καθαρίζει πολυκατοικίες και ασφαλίζει αυτοκίνητα & κατοικίες με επαγγελματισμό.

Δίνει συνεντεύξεις

Εκπρόσωποι συμμετέχουν σε τακτά χρονικά διαστήματα σε τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και η εταιρεία δίνει συνεντεύξεις που έχουν σχέση με τα αντικείμενα που δραστηριοποιείται.

Οι διαφημιστικές καμπάνιες

Για να αναδείξει τους στόχους της η εταιρεία κάνει διαφημιστικές καμπάνιες που στοχεύουν στην ανάπτυξη και την καινοτομία. Συνήθως επιλέξει να προσεγγίσει ανάλαφρα και στοχευμένα το αντικείμενο δράσης της δίνοντας έτσι στο πελάτη κάθε φορά κάτι καινούργιο και διαφορετικό.


Ευχαριστούμε για τη μοναδική στήριξη που μας προσφέρετε….


Copyright © by Sboura.gr 2008. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος : Νομική σημείωση | Όροι χρήσης