Καθαριότητα Πολυκατοικιών

Καθαριότητα Πολυκατοικιών & Συντήρηση των Κοινοχρήστων Χώρων

Η εταιρεία διαθέτει συνεργείο καθαρισμού και είναι εξειδικευμένη στην καθαριότητα πολυκατοικιών παρέχοντας τις υψηλότερες ποιοτικά υπηρεσίες υγιεινής στο κτίριο.

Το συνεργείο καθαρισμού στοχεύει

Στόχος μας είναι να καλυφθούν κατά πρώτον οι ανάγκες του κτιρίου και κατ’ επέκταση οι ανάγκες των πελατών γενικότερα διατηρώντας έτσι ένα απόλυτα προσεγμένο κοινόχρηστο χώρο.

Το συνεργείο καθαρισμού αναλαμβάνει την μηνιαία συντήρηση καθαριότητας της πολυκατοικίας.

Πρόγραμμα για την Καθαριότητα Πολυκατοικιών

Το πρόγραμμα καθαρισμού μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις ανάγκες της πολυκατοικίας κατόπιν συμφωνίας που θα γίνει μεταξύ του διαχειριστή της πολυκατοικίας και το συνεργείο καθαρισμού.

Επίβλεψη!!!

Η Εταιρεία διαθέτει Επιθεωρητή Καθαριότητα που επισκέπτεται και ελέγχει την ποιότητα των Υπηρεσιών όσον αφορά την καθαριότητα πολυκατοικιών που παρέχουμε!!!

Η Καθαριότητα Πολυκατοικιών και η Εκτέλεση Εργασιών

Η Καθαριότητα Πολυκατοικιών και ο Τρόπος που εκτελούμε τις εργασίες

Κλιμακοστάσιο

Γίνεται σκούπισμα & σφουγγάρισμα από το συνεργείο καθαρισμού στη σκάλα του κλιμακοστασίου και των κοινόχρηστων  – κοινόκτητων χώρων της πολυκατοικίας.

Οι κοινόχρηστοι χώροι των πολυκατοικιών είναι πολύ επιβαρυμένοι και το συνεργείο καθαρισμού δίνει έμφαση και ασχολείται με λεπτομέρεια.

Κεντρική Είσοδος

Η καθαριότητα της κεντρικής εισόδου της πολυκατοικίας και όλων των αντικειμένων που βρίσκονται εκεί είναι για το συνεργείο καθαρισμού ίσως το βασικότερο κομμάτι της εργασίας.

Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι η κεντρική είσοδος έχει την μεγαλύτερη επισκεψημότητα σε σχέση με τους ορόφους του κτιρίου.

Το συνεργείο καθαρισμού πλένει την κεντρική είσοδο

Το συνεργείο καθαρισμού δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην πόρτα της κεντρικής εισόδου και στα τζάμια που είναι συνήθως πολύ επιβαρυμένα.

Ανελκυστήρας

Στην καθαριότητα Πολυκατοικιών ο ανελκυστήρας βρίσκεται σε εξέχουσα θέση καθώς εκεί μπαίνουν σχεδόν όλοι οι συνιδιοκτήτες και μερικές φορές τον λεηλατούν.

Συνεπώς, το συνεργείο καθαρισμού κάνει πλύσιμο του καθρέφτη & καθάρισμα της πόρτας και των inox που υπάρχουν στο χώρο.

Επιπλέον, δίνεται ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στις ράγες της πόρτας που πολλές φορές μαζεύουν αρκετά σκουπίδια που δύσκολα μπορεί να τα δει κάποιος και να τα καθαρίσει.

Τζάμια & Σοβατεπιά

Το συνεργείο καθαρισμού πλένει και στεγνώνει τα τζάμια του κλιμακοστασίου σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Η καθαριότητα στα σοβατεπιά αποτελεί τη λεπτομέρεια στην καθαριότητα πολυκατοικιών που χρειάζεται το κτίριο για να πάρει μία πιο προσεγμένη και νοικοκυρεμένη όψη.

... η καθαριότητα κρύβει μεγαλείο

Κάγκελα & Γραμματοκιβώτια

Τα κάγκελα του κλιμακοστασίου καθαρίζονται από το συνεργείο καθαρισμού σε τακτά χρονικά διαστήματα και έτσι διατηρούνται συντηρημένα.

Τα γραμματοκιβώτια, που πολλές φορές κάποιοι το θεωρούν υπερβολή, για εμάς είναι μέσα στις απαραίτητες υποχρεώσεις μας για να διατηρηθεί η Καθαριότητα Πολυκατοικιών σε υψηλό επίπεδο.

Πυλωτή & Περιβάλλον Χώρος

Η Πυλωτή και ο Περιβάλλον χώρος για το συνεργείο καθαρισμού είναι βασικό μέλημα. Έτσι και αλλιώς είναι χώροι που στην καθαριότητα πολυκατοικιών δίνουν την πρώτη εικόνα για ένα καθαρό και ευπρεπές κτίριο.

Γίνεται από το συνεργείο καθαρισμού σκούπισμα απομακρύνοντας σκουπίδια και άλλα άχρηστα αντικείμενα και τέλος πλύσιμο με λάστιχο της πυλωτής.

Υλικά Καθαρισμού

Τα υλικά καθαρισμού που χρησιμοποιεί το συνεργείο καθαρισμού είναι οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Είναι εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ και ακίνδυνα για τον άνθρωπο και άλλα ζώα.

Το συνεργείο καθαρισμού πληρώνει τα είδη καθαριότητας

Το κόστος των υλικών καθαριότητας επιβαρύνεται το συνεργείο καθαρισμού καθώς η πολυκατοικία συντηρείται σε μηνιαία βάση

Ασφαλιστικές Εισφορές

Το μεγάλο πλεονέκτημα στην καθαριότητα πολυκατοικιών είναι ότι η πολυκατοικία δεν δεσμεύεται να προσλάβει εργαζόμενο με εργόσημο και όλες τις υποχρεώσεις που προκύπτουν σε ασφαλιστικά ταμεία (ΙΚΑ, ΕΦΚΑ κλπ).

Το συνεργείο έχει ασφαλισμένους υπαλλήλους

Το προσωπικό που θα απασχοληθεί στο συνεργείο καθαρισμού της πολυκατοικίας θα έχει υπαλληλική σχέση με την εταιρεία και όχι με την πολυκατοικία.

Επιπλέον ξεχάστε Δώρα & Επιδόματα καθώς εσείς θα πληρώνετε σε μηνιαία βάση!!!

Η άποψή μας για την Καθαριότητα Πολυκατοικιών

Λίγα λόγια για το πως βλέπουμε εμείς την Καθαριότητα Πολυκατοικιών

Μήνυμα των Υπευθύνων του Συνεργείου Καθαρισμού

Θεοδώρα Βαρλάμη

Δώρα Βαρλάμη

Η Καθαριότητα πολυκατοικιών είναι διακατέχεται από δύσκολες συνθήκες εργασιάς.

Το πιο δύσκολο είναι ότι χρειάζεται να αντιμετωπίσεις και τις δύσκολες και σκληρές ανθρώπινες συμπεριφορές.

Το μεράκι και η πίστη για αυτό που κάνουμε είναι η δύναμη που μας καθοδηγεί…

Θα χαρώ να πούμε
Θεοδώρα Βαρλάμη

Τηλ. 2410 617700 | 6971 788898
Email : d.varlami@sboura.gr

Βασιλική Ταρτσόγλου

Βασιλική Ταρτσόγλου

Η Καθαριότητα πολυκατοικιών είναι ιδιαίτερη εργασία και πολλές φορές πολύ απαιτητική.

Σκληρές συνθήκες, άλλες φορές με πολύ κρύο και άλλες φορές με πολύ ζέστη.

Όλα αυτά είναι γνωστά όμως δεν μας αποπροσανατολίζουν από τον στόχο που είναι η καθαριότητα πολυκατοικιών στο μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα…

Μη διστάσετε να με καλέσετε
Βασιλική Ταρτσόγλου

Τηλ. 2410 617700 | 6978 7088288
Email : v.tartsoglou@sboura.gr

Επιθεώρηση Συνεργείου Καθαρισμού

Έντυπο Επίβλεψης Καθαριότητας

Αναρτούμε στον Πίνακα Ανακοινώσεων το Έντυπο Επίβλεψης Καθαριότητας στο οποίο το συνεργείο καθαρισμού υπογράφει κάθε φορά τους χώρους που καθάρισε.

Εσείς με τη σειρά σας ελέγχετε ποιο χώροι καθαρίστηκαν διαμέσου της οπτικής επαφής με το χώρο αλλά και μέσα από το Έντυπο Επίβλεψης Καθαριότητας που το συνεργείο καθαρισμού υπέγραψε στον πίνακα ανακοινώσεων.

Τέλος, ο Επιθεωρητής Καθαριότητας της εταιρείας ελέγχει την πολυκατοικία πολυκατοικιών και υπογράφει στο Έντυπο Επίβλεψης Καθαριότητας για την ποιότητα της καθαριότητας που εκτελούμε.

... η επίβλεψη κάνει τη διαφορά

Γιατί η Καθαριότητα Πολυκατοικιών είναι σημαντική

Η Καθαριότητα Πολυκατοικιών είναι σημαντική και συχνά παραμελημένη

Αδιαφορία Συνιδιοκτητών

Συνήθως, οι συνιδιοκτήτες ενδιαφέρονται για την καθαριότητα του διαμερίσματός τους αδιαφορώντας για την καθαριότητα πολυκατοικιών.

Η Καθαριότητα Πολυκατοικιών σε σχέση με το διαμέρισμα

Μερικές φορές είναι δύσκολο να κατανοήσουν ότι η Καθαριότητα Πολυκατοικιών έχει άμεση σχέση με την καθαριότητα του διαμερίσματος. Ακαθαρσίες και βρομιές των κοινοχρήστων χώρων μπορούν με ευκολία να μεταφερθούν στο διαμέρισμα.

Επιπλέον, υπάρχει ένα σκεπτικό ότι το συνεργείο καθαρισμού βρίσκεται κάθε μέρα στην πολυκατοικία και καθαρίζει. Όχι ότι αυτό δεν είναι εφικτό αλλά η περιοδικότητα της επίσκεψης του συνεργείου καθαρισμού  σχετίζεται με τη συμφωνία που έγινε με τον διαχειριστή.

Παραμελημένη Εργασία

Η Καθαριότητα Πολυκατοικιών είναι πολύ σημαντική αλλά εξίσου πολύ παραμελημένη εργασία.

Πολλές φορές το συνεργείο καθαρισμού δεν δίνει την ανάλογη προσοχή στην ποιότητα της καθαριότητας με αποτέλεσμα μία κακή καθαριότητα.

Το συνεργείο καθαρισμού καθαρίζει όσα βλέπει η πεθερά

Συνήθως, το συνεργείο καθαρισμού καθαρίζει “όσα βλέπει η πεθερά” και αυτό σε βάθος χρόνο φαίνεται.

Προσέξτε σε ποιο συνεργείο καθαρισμού θα αναθέσετε την καθαριότητα της πολυκατοικίας σας.

Τυπικός Διαχειριστής

Ο ρόλος του Διαχειριστή στην πολυκατοικία είναι κομβικός.

Συνήθως, το συνεργείο καθαρισμού εκμεταλλεύεται τους διαχειριστές πολυκατοικιών που είναι ευγενικοί και όχι απαιτητικοί.

Συνεπώς, η επιτήρηση των εργασιών και των συμφωνημένων υπηρεσιών με το συνεργείο καθαρισμού είναι βασική αρμοδιότητα του διαχειριστή. Αυτή η τακτική είναι μεν κουραστική αλλά τις περισσότερες φορές λειτουργεί προς όφελος της πολυκατοικίας.

Μην υποκύψετε σε φθηνές τιμές που διακατέχονται από πλήρη ερασιτεχνισμό.

Που απευθύνεται η Καθαριότητα Πολυκατοικιών

Η Καθαριότητα Πολυκατοικιών απευθύνεται

Διαχειριστές Πολυκατοικιών

Η καθαριότητα πολυκατοικιών απευθύνεται σε διαχειριστές πολυκατοικιών που ενδιαφέρονται να καθαρίσουν την πολυκατοικία που διαχειρίζονται.

Επίσης, σε όσους διαχειριστές δεν θέλουν να προσλάβουν εργαζόμενο στην πολυκατοικία και να μπουν στην διαδικασία των εργοσήμων και των ασφαλιστικών εισφορών σε ΙΚΑ, ΕΦΚΑ κλπ.

Η επιβάρυνση της πολυκατοικίας με εργαζόμενο συνεπάγεται με πολλές υποχρεώσεις. Η ανάθεση σε συνεργείο καθαρισμού που έχει τους δικούς του εργαζομένους βγάζει τον διαχειριστή και την πολυκατοικία από μεγάλη ευθύνη.

Ιδιοκτήτες Διαμερισμάτων

Η Καθαριότητα πολυκατοικιών απευθύνεται σε ιδιοκτήτες διαμερισμάτων που ενδιαφέρονται να αναθέσουν την καθαριότητα σε επαγγελματίες.

Επιπλέον, θέλουν να αναθέσουν σε συνεργείο καθαρισμού και να αποφύγουν τους ερασιτεχνισμούς και τα προβλήματα που δημιουργούν οι ανασφάλιστοι εργαζόμενοι.

Copyright © by Sboura.gr 2008. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος : Νομική σημείωση | Όροι χρήσης