Συμπτώματα από τα Ακάρεα

Ποια είναι τα συμπτώματα από τα Ακάρεα

Συμπτώματα από τα Ακάρεα συνήθως εμφανίζονται στην καθημερινότητά μας σε πολύ μεγάλο βαθμός αλλά τις περισσότερες φορές νομίζουμε ότι κάτι άλλο είναι.

Με κάθε κίνησή μας πάνω στο στρώμα η εσωτερική αλλεργιογόνος σκόνη αναταράσσεται, με αποτέλεσμα να λειτουργεί ως φυσητήρας.

Συνθήκες Περιβάλλοντος

Ο αριθμός τους είναι άμεσα εξαρτώμενος από τις συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας που επικρατούν στο περιβάλλον του σπιτιού!!!

Κνησμός & Φαγούρα

Η φαγούρα και κνησμοί που πολλές φορές αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητα χωρίς να γνωρίζουμε το λόγο ύπαρξής τους.

Πονοκεφάλους & Ημικρανίες

Οι πονοκέφαλοι και οι ημικρανίες που συχνά παρουσιάζονται ειδικά τις πρωινές ώρες μετά το ξύπνημα.

Χρόνια Βρογχίτιδα

Η χρόνια βρογχίτιδα και ο έντονος βήχας που μπορεί πολλές φορές να προκαλείται από ιούς ή από τα Ακάρεα.

Αλλεργικό Άσθμα & Δύσπνοια

Το Αλλεργικό Άσθμα που κάποιες στιγμές προκαλείται από στένωση των αεραγωγών και εκφράζεται με βήχα, δύσπνοια και συριγμό και κάποιες από τα Ακάρεα που κατοικούν στο στρώμα.

Κόπωση & Ατονία

Η ατονία και η κόπωση που πολλές φορές νοιώθουμε χωρίς να είμαστε κουρασμένοι από κάτι.

Συνάχι - Φτέρνισμα - Ρινίτιδα

Το συνεχές συνάχι, τα φτερνίσματα και οι ρινίτιδες που πολλές φορές νομίζουμε ότι είναι αλλεργίες της εποχής αλλά ίσως να οφείλετε στο στρώμα και την έντονη επιβάρυνσή του από Ακάρεα.

Σοβαρές Δερματοπάθειες

Οι δερματοπάθειες και οι τοπικές αποχρώσεις του δέρματος που μοιάζουν με εκζέματα και κοκκινίλες σε κάποια σημεία του σώματος.

Επιπεφυκίτιδα

Η επιπεφυκίτιδα που εκδηλώνεται με υγρά μάτια, τσίμπλιασμα ματιών, κοκκίνισμα και πόνο νομίζοντας ότι έχουμε οφθαλμολογικό πρόβλημα αλλά ουσιαστικά προέρχεται από τη Γουανίνη του παράγουν τα Ακάρεα.

Η γουανίνη είναι η πρωτεΐνη που εμπεριέχεται στα περιττώματα των ακερέων και είναι βασική υπεύθυνη για όλα τα αλλεργικά προβλήματα.

Ένα ακάρεο της σκόνης του σπιτιού παράγει περίπου 20 σφαιρίδια περιττώματα την ημέρα. Αν ληφθεί υπόψιν ότι η διάρκεια ζωής του είναι περίπου 42 μέρες, σημαίνει ότι παράγει συνολικά 840 τεμάχια από αυτά. Αυτή η ποσότητα είναι μάλιστα 200 φορές μεγαλύτερη από το βάρος του ίδιου του ακάρεος.

Το επικίνδυνο αυτό περιττωματικό υλικό είναι ελαφρύτερο από τον αέρα, με αποτέλεσμα, με κάθε μετακίνηση του σώματός μας στο κρεβάτι μας, κατά τη διάρκεια του ύπνου, το στρώμα και το μαξιλάρι ενεργούν σαν φυσητήρες, εκτοξεύοντας τους ρύπους στο στόμα, τη μύτη, τα μάτια και το δέρμα μας.

... η απόλυτη αποστείρωση

Που απευθύνεται

Ο Βιοκαθαρισμός Απευθύνεται

Ιδιώτες

Ιδιώτες που θέλουν να απαλλαγούν από αλλεργίες, άσθμα & ερεθισμένο δέρμα και είναι αναγκαίο να κάνουν βιοκαθαρισμό τα στρώματα στης κατοικίας τους.

Επαγγελματίες

Επαγγελματίες που θέλουν να κάνουν βιοκαθαρισμό σε στρώματα, χαλιά και σαλόνια αποστειρώνοντας το χώρο τους.

Γιατί εμάς!!!

Είμαστε η μοναδική εταιρία στην πόλη της Λάρισας και μία από τις πέντε στην Ελλάδα που εφαρμόζει εναλλακτικές μεθόδους bio-εφαρμογών:

  • Με πιστοποιημένο επαγγελματικό εξοπλισμό
  • Με Πιστοποιημένα προϊόντα καθαρισμού προηγμένης τεχνολογίας
  • Με πιστοποιημένη επαγγελματική κατάρτιση από υπεύθυνο Γεωπόνο της εταιρίας
  • Με Πιστοποίηση των 3 σταδίων της εφαρμογής από την εταιρία μας μετά το τέλος της εργασίας

Copyright © by Sboura.gr 2008. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος : Νομική σημείωση | Όροι χρήσης